CV_JosepPuyNascut a Barcelona, el 1998 es gradua com a Professor Superior de Cant pel Conservatori Superior de Música de Barcelona, especialitzant-se en música antiga i contemporània.

És fundador del Quartet66 per a veus mixtes i cofundador de, la companyia Òpera Alternativa, amb la qual ha interpretat diferents rols de  solista.

Ha estat membre de la formació MC Cor –  Barcelona Chamber Choir, i col·labora de manera estable amb la Coral Nova Égara de Terrassa. Com a solista de música antiga ha estat l’Eneas de Dido and Eneas de H. Purcell sota diverses orquestres i formacions i un dels pastors de l’Orfeo de Monteverdi. Actualment ha centrat la seva activitat al món de la cançó, destacant les seves interpretacions de compositors de principis del SXX (Poulenc, Barber, Walton, Gershwin, Weill, Copland…) i els recitals dedicats en exclusiva a la cançó napolitana.

Com a membre del cor de Cambra Dyapason ha participat en moltíssims concerts i enregistraments ja sigui com a part de la corda de tenors o bé com a solista.